.: www.Futball-láz.hu :.

Jelszó emlékeztető
Felhasználónév    Jelszó

SZAVAZÁS
Az eddig lejátszott Liga Kupa-meccsek alapján mi a véleményed a sorozatról?
kevesen veszik komolyan, így nincs sok értelme
21,13%
nem érte el célját, nincs sorozatterhelés, mert a B-csapatok játszanak
31,07%
így legalább több meccs van, és a kispadosok is többet szerepelhetnek
25,93%
remek ötlet, én szívesen megnézem ezeket a találkozókat is
21,87%


További kérdések a Szavazás menüben!
 

BANNER-CSERE
Több, mint 50 kategória között kereshet érdeklôdési körének megfelelô honlapokat. Ha népszerusítené honlapját akkor is látogasson el ide!Ultra Green Dragons 1998Olaszfocifanclub.huBajnokok Ligája
 

JÁTÉK » KVÍZÁGYÚ

Hetente öt kérdést teszünk fel a Kvízágyúban, amelyre hétfő 0 órától vasárnap éjfélig lehet tippelni. A válaszok kiértékelését az új kérdés megjelenésekor, azaz vasárnap éjfélkor a rendszer automatikusan elvégzi, a pontok jóváírása is értelemszerűen ekkor történik meg. A kérdéseket nehézségük szerint súlyozzuk. A legnehezebbért 5, a következőért 4 pont jár, és így tovább 1-ig. A 2005/06-os szezon befejeztével, azaz 2006. június 4-i (vasárnap) utolsó játéknap utáni "záráskor" a Kvízágyúban legtöbb pontot gyűjtött játékosaink nyereményeket kapnak. Tippelni csak regisztrált látogatóink tudnak. Nem kötelező minden kérdésre válaszolni, persze ha nem tudod a helyes megoldást, akkor is érdemes tippelni, hiszen a rossz válasz nem jár büntetéssel. FIGYELEM! A tippek elküldése után módosításra már nem lesz lehetőség, tehát mindenki gondolja át mire is voksol!
Ha valaki tippelt, utána ellenőrizheti a tabellán, hogy hány helyet lépett előre legfrissebb válaszaival, de pontjaiként - az eredeti elképzelések szerint - az előző heti állást fogja látni. A tabellában az egyes felhasználónevek után fel fogjuk tüntetni, hogy az illető kvízelt-e már a héten.
Ha nem vagy bejelentkezve a felhasználóneveddel, vagy ha ezen a héten már válaszoltál a kérdésekre, akkor nem voksolhatsz.
Jó játékot kívánunk!

Nyeremények a szezon végén:
I. díj   10.000,- Ft értékű könyvnyeremény
II. díj   5.000,- Ft értékű könyvnyeremény
III. díj  3.000,- Ft értékű könyvnyeremény

Ebben a játékban az egyes hónapok legjobban teljesítő játékosait külön is díjazzuk sőt, mindenki más is nyerhet a Vigaszdíj révén, aki legalább egy pontot elér az adott havi kvízjáték során!
VÁLTOZÁS! Pontazonosság esetén szétlövés, majd szükség esetén sorsolás dönt!
A szétlövésben résztvevőknek egy újabb kérdésre kell válaszolnia, ezúttal azonban nem az előre megadott tippek közül választva, hanem egy önállóan beírt tippel. A helyes válaszhoz legközelebb álló tippelő nyeri a havi fődíjat, azaz a könyvnyereményt. Amennyiben itt is holtverseny alakul ki, sorsolás dönt.
A Szétlövés-modulhoz csak a felhasználónevükkel, jelszavukkal belépett, az elsőség eldöntésében érintett játékosaink férnek hozzá. Ők is csak addig, amíg le nem adták tippjüket.
A honlap szerkesztői az összes tipp beérkezését, vagy a tippelési határidő lejártát követően kiértékelik a beérkezett voksokat, és ez alapján hirdetik ki az adott hónap győztesét. A leadott tipp később már nem módosítható!

A nyereményeket postán juttatjuk el a nyertesekhez. Ha a díjat nyert játékos hiányosan adta meg levelezési adatait (valós név, levelezési cím) a regisztráció során, vagy azt követően az Adatmódosítás menüben, a nyereményt nem áll módunkban postázni!

KVÍZÁGYÚ
Az elmúlt heti helyes válaszok


Heti kérdéseink

Heti 5 kérdésünket hamarosan feltöltjük!PARTNEREINK


 

Copyright © 2004-2006. WWW.FUTBALL-LAZ.HU Minden jog fenntartva!

.: www.Futball-láz.hu :.