.: www.Futball-láz.hu :.

Jelszó emlékeztető
Felhasználónév    Jelszó

SZAVAZÁS
Az eddig lejátszott Liga Kupa-meccsek alapján mi a véleményed a sorozatról?
kevesen veszik komolyan, így nincs sok értelme
21,19%
nem érte el célját, nincs sorozatterhelés, mert a B-csapatok játszanak
31,04%
így legalább több meccs van, és a kispadosok is többet szerepelhetnek
25,91%
remek ötlet, én szívesen megnézem ezeket a találkozókat is
21,85%


További kérdések a Szavazás menüben!
 

BANNER-CSERE
Több, mint 50 kategória között kereshet érdeklôdési körének megfelelô honlapokat. Ha népszerusítené honlapját akkor is látogasson el ide!Ultra Green Dragons 1998Olaszfocifanclub.huBajnokok Ligája
 


 Böőr Zoltán a visszatérésre készül
2007. december 7. 09:48

Győr - Böőr Zoltán, a Győri ETO futballistája januárban a csapattal kezdheti el a felkészülést. A februári, törökországi edzőtáborba már teljes értékű játékosként szeretne elutazni.

Túlzás lenne azt állítani, hogy Böőr Zoltán szerencsés futballista. A Győri ETO középpályása ugyanis lassan már egy éve a zöld-fehér klub szerződtetett labdarúgója - az év elején látta el kézjegyével a hosszú távra, négy és fél esztendőre szóló kontraktust - különböző sérülések miatt azonban csupán öt bajnoki mérkőzésen tudott az együttes segítségére lenni. A tavaszi szezonban három meccsen két gólt is rúgott, remekül játszott, így rövid idő alatt belopta magát a győri szurkolók szívébe. Nagy része volt abban, hogy az ETO kiharcolta a bentmaradást az előző idényben.

Egervári Sándor személyében nyáron új vezetőedző került a Rába-parti együtteshez, ám a 21-szeres válogatott futballistára csupán két találkozón számíthatott a szakvezető. A lovaglóizma után ugyanis a térdével adódtak problémák, így szeptemberben kénytelen volt kés alá feküdni.

- Jól sikerült a műtét - mondta a Kisalföld érdeklődésére Böőr Zoltán. - A bal térdkalácsom egyik részét fúrták meg az orvosok, ennek köszönhetően csökkent a gyulladás mértéke. Január hetedikén elkezdhetem a csapattal az alapozást, ám egyelőre csak könnyített formában, kezdetben a labdás edzéseken biztosan nem tudok majd részt venni. Fokozatosan kell terhelni a lábamat, a januári talajviszonyok amúgy is óvatossá tesznek. Kapkodnom semmiképpen sem kell, a február negyedikén kezdődő törökországi edzőtáborba azonban már teljes értékű játékosként szeretnék elutazni. Addig is a rehabilitációs kezelésekkel és futóedzésekkel készülök a tavaszi folytatásra.

A játékos pozitívan vélekedik csapattársai őszi szezonban mutatott teljesítményéről.

- Úgy gondolom, hogy az elmúlt szezonhoz képest játékban és eredményességben is nagyot lépett előre az együttes. Az első fordulókban még látszott a csapaton, hogy sok az új játékos, ám a hajrában már több közönségszórakoztató és gólgazdag meccset produkáltak, ami biztató a jövőre nézve. Bízom benne, hogy a tavaszi szezonban még eredményesebb lesz a csapat és merészebb álmaink is lehetnek - mondta végül Böőr Zoltán.
(kisalfold.hu)

Hozzászóláshoz először jelentkezzen be felhasználónevével!

Korábbi hozzászólások:


Még nincs hozzászólás.


PARTNEREINK


 

Copyright © 2004-2006. WWW.FUTBALL-LAZ.HU Minden jog fenntartva!