.: www.Futball-láz.hu :.

Jelszó emlékeztető
Felhasználónév    Jelszó

SZAVAZÁS
Az eddig lejátszott Liga Kupa-meccsek alapján mi a véleményed a sorozatról?
kevesen veszik komolyan, így nincs sok értelme
21,13%
nem érte el célját, nincs sorozatterhelés, mert a B-csapatok játszanak
31,07%
így legalább több meccs van, és a kispadosok is többet szerepelhetnek
25,93%
remek ötlet, én szívesen megnézem ezeket a találkozókat is
21,87%


További kérdések a Szavazás menüben!
 

BANNER-CSERE
Több, mint 50 kategória között kereshet érdeklôdési körének megfelelô honlapokat. Ha népszerusítené honlapját akkor is látogasson el ide!Ultra Green Dragons 1998Olaszfocifanclub.huBajnokok Ligája
 


 DVTK: Pajkos János nem vállalta
2006. július 7. 19:52

Miskolc - Az előző bajnokságban a Diósgyőr vezetőedzőjeként dolgozó Pajkos János nem fogadta el a piros-fehérek ajánlatát, így már biztos, hogy a jövőben nem ő irányítja a DVTK-t.
Pajkos János döntését úgy magyarázta: - Nagy megtiszteltetésként ért, hogy újra a Diósgyőr vezetőedzője lehettem volna, de nem vállalom a feladatot. A klubvezetés korrektségét mutatja, hogy ígéretükhöz híven valóban engem kértek fel miután biztossá vált: a spanyol szakember nem jön Diósgyőrbe. A bajnokság hamarosan kezdődik, az idő rövid, én pedig sem a szakmai stáb sem a játékosállomány kialakításában nem tudtam részt venni, ez indokolta döntésemet.

Sallói István is reagált az ex-vezetőedző döntésére: - Sajnálom, hogy Pajkos János nem vállalta el a feladatot. Korábban is nyilatkoztuk, hogy elégedettek vagyunk a munkájával és amennyiben nem külföldi edző érkezik a csapathoz továbbra is benne gondolkodunk. Az igazat megvallva a helyében talán én is nemet mondok, hiszen az előző bajnoksághoz képest csak bukni tudott volna mivel sok a fiatal, külföldi játékosok érkezése is várható, nem tudni mire lesz képes az új gárda.
(forrás: diosgyorfc.hu)

Hozzászóláshoz először jelentkezzen be felhasználónevével!

Korábbi hozzászólások:


Még nincs hozzászólás.


PARTNEREINK


 

Copyright © 2004-2006. WWW.FUTBALL-LAZ.HU Minden jog fenntartva!